La Seu d'Urgell ja té previst quin serà l'espai de casetes de la festa major d'enguany, i aquesta setmana ha obert la inscripció perquè les caravanes que s'hi vulguin instal·lar facin la reserva d'espai. Enguany, l'Ajuntament de la Seu, conscient que aquestes caravanes també són un dels punts d'animació de la festa, ha previst que se n'hi puguin instal·lar fins a 75.

Des d'ahir, dilluns, 4 de juliol, i fins dissabte que ve, dia 11, es poden tramitar les inscripcions per a les tradicionals caravanes. Les sol·licituds s'han de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament.

L'Ajuntament premia la confiança de ser present a la festa major. Per això, de les 75 caravanes que es preveu que s'hi puguin instal·lar, la prioritat és per a les que ja van ser a la festa major de l'any 2015.

La inscripció per poder tenir una caravana en aquest indret comportarà el pagament d'una fiança de 175 euros. També és condició indispensable que qui demani l'autorització per a la instal·lació sigui major d'edat.

D'altra banda, l'Ajuntament vol donar garanties de seguretat i tindrà un servei per tal de garantir que no hi hagi incidents.