Cinc persones van resultar ferides ahir a la tarda en un accident múltiple a la C-14, a Coll de Nargó, en el qual s'hi van veure implicats quatre vehicles, segons van informar fonts del SEM, dels Bombers i de Trànsit.

L'aparatós sinistre va tenir lloc poc després d'1/4 de 6 de la tarda al punt quilomètric 152 de la C-14, en el carril en sentit sud. Cinc persones van resultar ferides, quatre de les quals van ser traslladades pel SEM a l'hospital de la Seu d'Urgell, i l'altre ferit va ser evacuat a l'hospital Arnau Vilanova de Lleida. L'accident va obligar els Mossos a fer pas alternatiu en un dels dos carrils, la qual cosa va provocar cues quilomètriques, amb vehicles aturats en els dos sentits.

D'altra banda, un home de 72 anys i una dona de 69 anys van resultar ferits a 1/4 de 4 de la tarda en un accident a l'autovia de l'eix del Llobregat (C-16), a l'altura de Puig-reig. Els fets, segons el SEM i Trànsit, van tenir a la calçada en sentit Barcelona, al punt quilomètric 79, on un cotxe va sortir de la calçada i va impactar amb la tanca de seguretat. Com a conseqüència, els dos ocupants van resultar ferits i, després de ser atesos pel SEM, van ser traslladats a l'hospital d'Althaia de Manresa.