La Molina redobla l'aposta per la cuina d'alçada als seus restaurants

06.08.2016 | 00:00
La Molina redobla l'aposta per la cuina d'alçada als seus restaurants

La Molina ha anunciat una nova aposta per combinar la gastronomia i els establiments d'alçada, que en aquesta època de l'any garanteixen grans paisatges per a totes les edats i condicions físiques gràcies a les facilitats d'accés més grans. Així, Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat una nova campanya de promoció gastronòmica als restaurants de l'estació, amb el del refugi Niu de l'Àliga com a gran referència en alçada. Situat a la cota 2.537 de l'estació, s'hi pot arribar amb el Telecabina i caminant els últims metres. L'establiment ofereix àpats amb les millors panoràmiques sobre la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès. Igualment, la Molina manté oberts aquest estiu el restaurant El Bosc, amb plats tradicionals de la Cerdanya; la cafeteria Alabaus, que permet també contemplar un paisatge de gran natura al pla d'Anyella; i la guingueta del llac, on els usuaris de l'estació poden relaxar-se en un entorn d'activitats amb terrassa i barbacoa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema