El grup municipal de Compromís per la Seu a l'oposició de CiU de l'Ajuntament de la Seu s'ha posicionat en contra de la contrac-tació d'un gerent que gestioni l'organització i l'economia municipals. En aquest sentit, els representants del grup franquícia del PSC han lamentat que, "una vegada més l'equip de govern, liderat per Batalla i Fierro, hagin convocat un ple extraordinari de manera unilateral i de sorpresa el mes d'agost, per sotmetre a votació la modificació de plantilla de l'Ajuntament i, sobretot, per a la contractació d'un assessor polític, gerent, amb un sou d'aproximadament 50.000 euros".

El grup de l'oposició ha acusat el govern de propiciar un concurs públic condicionat: "Compromís X La Seu lamenta profundament que les bases de contractació del gerent s'aprovin durant el mes d'agost durant les vacances estivals, no garantint d'aquesta manera que la informació arribi a les màximes persones possibles. És una manera clara de manipular la convocatòria i, per tant, l'equip de govern torna a posicionar-se, clarament, en contra de la transparència municipal i el bon govern".

El partit de l'oposició hi ha afegit que "la publicitat i la concurrència no seran garantides en aquesta convocatòria per a la contractació d'una persona que ha de gestionar l'ajuntament, garantint així la contractació d'una persona propera a l'actual equip de govern. Aquest gerent s'haurà de fer càrrec del desgovern total i absolut que pateix l'ajuntament i els seus treballadors".

ERC, a favor del gerent

Per la seva banda, el grup d'ERC, també a l'oposició, s'ha posicionat a favor de la nova contractació: "ERC la Seu està totalment d'acord en la necessitat d'aquesta figura, i la proposàvem al nostre programa electoral. Considerem que és necessària per tal de coordinar i augmentar l'eficiència dels treballadors municipals, aprofitar-ne tot el seu potencial i fer-los més versàtils i polivalents. Creiem que el volum de treballadors/es i de serveis oferts des de l'Ajuntament, justifica plenament la contractació".