La Seu transforma el solar de la plaça Joan Sansa en un espai d'oci i cultura

29.08.2016 | 07:51
L´aspecte actual de la plaça Joan Sansa de la Seu, que es refarà

Aquest pròxim dilluns, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell iniciarà les obres de reurbanització de la plaça Joan Sansa, les quals tenen un pressupost de 380.748 euros.
Les obres preveuen transformar el solar actual en un espai unitari que combinarà un vial de trànsit lent i quatre espais de zona verda i esbarjo. Així, segons va explicar l'Ajuntament, al quadrant sud-oest hi haurà una pista de joc poliesportiva per a esbarjo, mentre que a la part sud-est s'hi construirà una pista de patinatge. El quadrant nord-oest tindrà dues zones de joc infantils, una per a infants de 0 a 3 anys, i una altra, per a nens i nenes a partir de 3 anys. Al quadrant nord-est s'hi construirà un escenari fix que esdevindrà un nou espai cultural de petit format. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, va argumentar que "amb l'execució d'aquesta obra complim el compromís de fa més de vint anys amb els veïns de la zona i, alhora, generem un nou espai de centralitat a la ciutat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema