La Seu d'Urgell ha convocat els veïns a participar en una pedalada popular per celebrar, el pròxim dijous dia 22, el Dia Mundial sense Cotxes. L'acte l'ha organitzat la regidoria de Medi Ambient en col·laboració amb els clubs ciclistes de la ciutat, com el Tupedala, la secció de ciclisme de l'Ateneu de l'Alt Urgell i el Sedis Ciclisme.

Segons ha informat l'Ajuntament, la pedalada popular s'iniciarà a les sis de la tarda a la plaça dels Oms i recorrerà els principals carrers de la Seu d'Urgell. La comitiva també passarà per davant dels diferents centres educatius "amb l'objectiu de fomentar l'ús de la bicicleta entre els escolars per la seva mobilitat habitual per anar a classe", han remarcat els organitzadors de l'acte. El recorregut ciclista finalitzarà al Parc Olímpic del Segre, on els participants podran gaudir d'un refrigeri així com rebre un petit obsequi.

Per participar en la pedalada cal inscriure-s'hi a través de la regidoria de Medi Ambient. Amb aquest acte, l'Ajuntament vol cedir per un dia el protagonisme a la via pública a les bicicletes.