La xarxa de municipis C17 que aglutina les ciutats situades en el recorregut de la línia de tren R3 entre Barcelona i Puigcerdà s'ha fixat com a objectiu millorar l'oferta sanitària d'aquest corredor geogràfic.

L'entitat ha pres aquesta decisió en l'última reunió celebrada, a Ripoll, en la qual també ha aprovat una ampliació amb deu municipis més, de manera que queda actualment amb 16 ajuntaments, dos consells comarcals, sis empreses, cinc entitats i tres fundacions. Així, un dels nous objectius estratègics dels seus representants serà "aconseguir noves oportunitats sanitàries", segons han remarcat els portaveus de la xarxa.

Els seus responsables han remarcat que "la Xarxa C17 és un projecte territorial estratègic que es proposa coordinar els objectius i interessos comuns dels actors públic i privats que conflueixen en aquest espai productiu i fomentar la seva col·laboració, apostar per la seva indústria com a valor imprescindible i treballar per desenvolupar els projectes clau indispensables per esdevenir un eix de promoció econòmica".