La Seu d'Urgell s'aboca al ple del cap de setmana de la Fira de Sant Ermengol

15.10.2016 | 00:00

La Seu d'Urgell obre avui una nova edició de la Fira de Sant Ermengol que omplirà la ciutat de visitants durant dos dies. La Fira ofereix un dels seus principals referents en la Fira de Formatges Artesans del Pirineu i, com a gran novetat, la primera edició de la Fira de Productes Ecològics del Pirineu. Paral·lelament, els productors de la Cerdanya i l'Alt Urgell també disposaran d'un espai per a la promoció dels seus productes a l'Espai Tast KM 0-Gustum, que s'ubicarà a l'antic poliesportiu. En aquest espai es podrà degustar pastís de formatge del forn Xamba amb una pinzellada de melmelada d'aranyons de Cal Casal; llonganissa de Cal Pagès amb melmelada de tomàquet de Cal Casal amb pa de vidre del forn Xamba; cassoleta de formatge fresc L'Oliva amb mel dels Cireres Blancs; o mandonguilla de vedella ecològica de Ca l'Andreu, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema