El centre de Puigcerdà inicia aquesta setmana un nou període d'obres que es clouran, amb la interrupció de l'hivern, a l'estiu de l'any que ve amb la remodelació de la rambla Josep Maria Martí i la plaça Barcelona.

L'Ajuntament ha anunciat que aquesta mateixa setmana començarà un projecte d'intervenció urbanística per renovar el paviment de la rambla Josep Maria Martí perquè l'enllosat que s'hi va posar l'any 2002, quan es va fer nova la plaça del Call, ha quedat malmès i presenta una superfície amb sots que amenaça d'empitjorar. L'equip de govern ha optat per renovar el paviment perquè amb l'última remodelació de les places Santa Maria i els Herois com a espai per a vianants, la rambla Josep Maria Martí ha esdevingut un dels vials amb més trànsit de la vila.

En aquest sentit, compleix la funció de via de sortida per als vehicles que arriben fins al nucli antic. Igualment, també dóna accés al pàrquing Saba i a la prolongació del carrer Major. El projecte té un pressupost estimat d'uns 20.000 euros i un termini d'execució de tres setmanes, de manera que estaran enllestides a l'inici de la campanya d'hivern. Les obres, que portarà a terme la brigada municipal, consistirà en l'arranjament de la subbase i el canvi de les llambordes. L'equip de govern ha avisat que l'actuació provocarà afectacions del trànsit però ha garantit l'accés rodat al pàrquing Saba així com als establiments comercials i turístics de la zona.

A la primavera l'Ajuntament renovarà la plaça Barcelona per fer-ne la nova porta entrada al centre.