La VIII edició de la Sant Silvestre de la Seu d´Urgell - Memorial Marc Peña Turet ha incrementat un any més el nombre de participants. Enguany, la prova ha comptat amb més de 1.800 participants que han acabat l´any corrent i caminant els 3,6 quilòmetres que separen la sortida de l´arribada.

Els més ràpids en fer-ho han estat en categoria femenina, Núria Vilarrubla segueida de Laia Martín i en 3a posició ha acabat Aina Sos. En categoria masculina el guanyador ha estat Pol Moya que ha emprat 10.45 en completar el recorregut. En segona posició ha arribat Sergi Brau i en

tercera posició Gerard Jove.

La SantSiLaSeu ha superat de nou el nombre de participants de l´edició anterior que era de 1.700. Des del Lokal 23, el col·lectiu de joves que organitza la prova, "s´agraeix molt la implicació de tota la ciutat, des de tots aquells que venen a córrer i caminar, als diferents comerços i empreses que patrocinen, les entitats que col·laboren i l´Ajuntament que entre tots plegats fan de la Sant Silvestre una festa i un èxit de participació a la Seu".