La Seu d'Urgell ha reprès aquesta setmana la Ruta de les Formatgeries amb una visita a l'empresa Formatges de l'Abadessa, situada al centre històric. La visita, que es va fer diumenge, va incloure una visita a l'Espai Ermengol, així com la degustació dels formatges i mantega Cadí i la visita final a la formatgeria de l'Abadessa. Aquesta formatgeria està en procés d'obertura al carrer dels Canonges, un fet que des de l'Ajuntament han remarcat com un factor que «contribueix a diversificar la producció formatgera a la capital del formatge i enriqueix el ventall de formatgeries artesanes de l'Alt Urgell». Segons han remarcat des de l'Espai Ermengol, «es tracta d'una petita empresa des d'on la formatgera Judit Carreira, havent pres experiència en diverses de les millors formatgeries del Pirineu català, decideix elaborar els seus propis formatges amb llet de vaca i cabra produïda a l'Alt Urgell i que maduren al seu celler».

El seu primer formatge va ser Fragua, rentat amb cervesa durant la maduració.