L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha programat un nou ventall d'activitats formatives adreçades als joves que busquen feina.

Així, el Servei de Treball i Garantia Juvenil de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell oferirà un cicle de quatre tallers pràctics i gratuïts durant els mesos de maig i juny, adreçats a joves entre 16 i 35 anys que estiguin en procés de recerca de feina. L'objectiu d'aquests tallers consisteix a «donar a conèixer eines, canals i estratègies que millorin l'ocupabilitat juvenil, i al mateix temps, poder ampliar els coneixements, capacitats i habilitats d'un mateix», segons han explicat els seus responsables.

El programa inclou quatre tallers que s'oferiran entre l'Oficina Jove i el Centre Empresarial i tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP), els dilluns 22 i 29 de maig, i 12 i 19 de juny, d'11 del matí a 1 del migdia. Els tallers abordaran des de la confecció del currículum, l'ús dels portals d'ocupació, les entrevistes de feina o l'ús de les xarxes socials. Els tallers són gratuïts.