L'Ajuntament de Guils ha anunciat als veïns que Televisió de Catalunya l'ha informat que el pròxim dimecres set de juny emetrà el capítol d' El Foraster enregistrat al poble.

Amb la finalitat de possibilitar un vespre de convivència, el consistori ha decidit muntar una pantalla gegant per a tots els veïns de Guils i la resta de la Cerdanya que el vulguin veure junts.

La pantalla s'instal·larà al Local Social de Guils, al centre del poble. L'equip de govern municipal ha fet una crida als veïns a assistir a l'acte i copsar plegats el resultat final del programa, en el qual apareixeran molts dels personatges més singulars del poble. El mateix equip de govern ja va preguntar als veïns la conveniència d'acceptar l'enregistrament del programa que dirigeix l'actor Quim Masferrer. La percepció que seria bo per al turisme local, basat en la natura i l'esquí de fons, va fer decantar la decisió davant les reticències que van plantejar alguns veïns. L'Ajuntament de Guils ha remarcat que és el primer poble de la Cerdanya a sortir al programa.