Guils muntarà una pantalla gegant per veure «El Foraster» enregistrat al poble

29.05.2017 | 23:42

L'Ajuntament de Guils ha anunciat als veïns que Televisió de Catalunya l'ha informat que el pròxim dimecres set de juny emetrà el capítol d' El Foraster enregistrat al poble.

Amb la finalitat de possibilitar un vespre de convivència, el consistori ha decidit muntar una pantalla gegant per a tots els veïns de Guils i la resta de la Cerdanya que el vulguin veure junts.

La pantalla s'instal·larà al Local Social de Guils, al centre del poble. L'equip de govern municipal ha fet una crida als veïns a assistir a l'acte i copsar plegats el resultat final del programa, en el qual apareixeran molts dels personatges més singulars del poble. El mateix equip de govern ja va preguntar als veïns la conveniència d'acceptar l'enregistrament del programa que dirigeix l'actor Quim Masferrer. La percepció que seria bo per al turisme local, basat en la natura i l'esquí de fons, va fer decantar la decisió davant les reticències que van plantejar alguns veïns. L'Ajuntament de Guils ha remarcat que és el primer poble de la Cerdanya a sortir al programa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cerdanya/Alt Urgell

Un incendi crema la teulada d'una casa de Llívia i obliga a evacuar-ne els veïns

Un incendi crema la teulada d'una casa de Llívia i obliga a evacuar-ne els veïns

Set dotacions dels Bombers de la Generalitat es van activar ahir a la tarda com a...

L'empresariat se suma al transfronterisme

L'empresariat se suma al transfronterisme

Les Cambres de Comerç de Girona, Lleida, Andorra i Perpinyà s'uneixen en un CCIPirineusMed que...

Guils convertirà en memorial visitable el cementiri en desús del nucli de Saneja

Guils convertirà en memorial visitable el cementiri en desús del nucli de Saneja

Arquitectes de Barcelona amb avantpassats al poble regalen un disseny per dignificar l'espai

D'espai abandonat a recinte visitable sobre la memòria local

D'espai abandonat a recinte visitable sobre la memòria local

La remodelació i posada en valor del cementiri vell de Saneja comportarà la...

Guils reordena l'accés a les pistes amb un aparcament

Guils reordena l'accés a les pistes amb un aparcament

L'actuació suposa la prèvia a la futura reforma dels edificis de serveis

Enllaços recomanats: Premis cinema