L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha decidit organitzar quinze dies de portes obertes a l'Activitat Esportiva Municipal de Condicionament Físic. Es tracta d'un servei que el consistori ofereix als veïns perquè adaptin hàbits saludables d'esport i, doncs, abandonin el sedentarisme.

Amb l'objectiu de donar a conèixer al màxim aquesta proposta, el Servei Municipal d'Esports ha decretat jornada de portes obertes a partir del dia dotze d'aquest mes de juny fins al dia tres de juliol. Des de l'Ajuntament han apuntat que tothom que ho desitgi pot provar durant aquest període, de manera totalment gratuïta, aquesta proposta física alternativa i saludable adreçada a tothom que ofereix aquesta escola esportiva municipal de la Seu d'Urgell.

Els interessats poden assistir a les classes que es fan els dimarts i dijous a les vuit del vespre i els dilluns i dimecres a tres quarts de quatre de la tarda. L'equip de govern ha fet una crida als veïns amb sobrepès a apuntar's-hi.

Per a més informació, les persones que hi estiguin interessades poden adreçar-se al Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, trucant al 973 350 010 o enviant un correu electrònic a esports@aj-laseu.cat.