L'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal han programat un curs de cuina especialment pensat per a joves a partir de catorze anys. Així, segons ha informat el mateix consistori, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha organitzat, dins l'Agenda Jove d'Estiu, un curs bàsic de cuina adreçat a nois i noies. L'objectiu és que quan els joves marxin a estudiar a fora sàpiguen cuinar plats bàsics. El curs serà a càrrec d'Espora Events Restauració i Càtering, amb el cuiner Cristian Tomé, i de l'hotel Dom-restaurant La Vall d'Organyà, amb la cuinera Raquel Martins. Aquesta formació culinària es farà el dimarts 8, dimecres 9 i dijous 10 d'agost de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre al centre cívic l'Escorxador de la Seu. La regidora de Joventut, Sílvia Iscla, ha considerat que «aquest curs representa una oportunitat per formar-se i aprendre nocions bàsiques de cuina. Pot ser útil de cara al dia a dia, i fins i tot potser a algú altre li desperta el seu interès pel món culinari».