La Seu d'Urgell acollirà dissabte, dia 30, la cinquena edició de la Travessa Transfronterera. Camí de Retrobament, que sortirà de la capital alt-urgellenca i arribarà a Andorra.

La travessa, de 28,6 quilòmetres de distància, té 2.491 metres de desnivell positiu acumulat i 2.283 de negatiu, segons han informat des del consistori. El recorregut passa per Llirt, Estamariu, Bescaran, la Rabassa Naturlandia, Auvinyà, Aixirivall i arriba a Sant Julià de Lòria. Durant el recorregut hi haurà cinc avituallaments, a Llirt, Estamariu, Bescaran, Naturlandia i Auvinyà, a banda del de l'arribada a Sant Julià.

D'altra banda, l'organització ha previst un Recorregut Xics, que sortirà de Bescaran i tindrà un itinerari de 16,1 quilòmetres amb 1.256 metres de desnivell positiu acumulat, 1.659 de negatiu i dos avituallaments, a Naturlandia i Auvinyà, més el de l'arribada. Aquesta cursa també és oberta a persones majors de 18 anys que no vulguin fer el recorregut llarg.

El regidor d'Esports de la Seu, Isidor Alberich, ha remarcat que la travessa també representa el colofó de la celebració del 4t Congrés Natura i Esports-Euro'Meet 2017, que acollirà la capital alt-urgellenca els tres dies anteriors a la cursa transfronterera.