El Pirineu de les comarques de Lleida es promociona aquesta setmana als mercats alemany i francès. La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, col·labora aquesta setmana en l'organització de dos viatges de premsa que tenen com a objectiu promocionar als mercats francès i alemany l'oferta de natura, cultura i gastronomia del Pirineu i les Terres de Lleida, segons han remarcat des del Patronat.

L'acció promocional en l'àmbit internacional se suma a un tercer viatge de premsa adreçat al mercat estatal per promocionar l'oferta d'enoturisme de les comarques lleidatanes. Els tres viatges es fan en col·laboració amb els respectius centres de promoció turística de l'Agència Catalana de Turisme a Alemanya, França i Madrid. Així, la revista alemanya Geo Saison, de periodicitat mensual i 630.000 lectors, segons ha xifrat la Diputació, farà un reportatge que tindrà com a eix principal el parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i l'oferta de natura i cultura de la zona del Pirineu.

Els periodistes enviats iniciaran el seu periple per la reserva de caça de Boumort, on assistiran a la brama del cérvol. Igualment, la revista francesa Ar Magazine també enviarà dos periodistes a recórrer les valls del Pirineu.