La Molina no espera més. L'estació degana de l'esquí nacional ha decidit iniciar la temporada avui amb la neu innivada que ha pogut produir els últims dies gràcies a les baixes temperatures. La campanya s'estrena amb un augment del 14% dels forfets venuts i el pont de la Puríssima immers en l'ambient hivernal, de manera que tots els factors estan a favor de l'obertura excepte la neu natural, que la Cerdanya espera que caigui de forma imminent.

Avui la Molina té previst obrir els remuntadors de Pista Llarga perquè els aficionats facin els primers tastets d'esquí. De cara a divendres també obrirà el Trampolí i les cintes transportadores de Pista Llarga, Debutants i Johan Cruyff, totes a la zona baixa de l'estació. L'obertura de les pistes de més nivell de les cotes altes es manté en espera dels temporals anunciats.

L'estrena de l'estació cerdana de Ferrocarrils de la Generalitat es farà amb un gruix de 20 centímetres de neu pols i un forfet a preu reduït de 15 euros.

Els responsables de l'estació han explicat que afronten la nova campanya amb el repte d'igualar o superar la magnífica temporada anterior, en la qual les abundants nevades van fer enfilar la xifra d'esquiadors als 330.000. La Molina celebrarà a partir del gener el 75è aniversari de l'estació amb un programa d'actes socials i competicions esportives d'alt nivell. La veïna estació de Masella, en una situació similar pel que fa a la neu, manté obertes onze pistes i quatre remuntadors. Per la seva banda, l'estació solsonina de Port del Comte manté la innivació a ple rendiment per poder obrir demà i el pont.