La Seu viu aquest diumenge una jornada comercial diferent. De les deu del matí a les vuit vespre, la sala Sant Domènec acull una jornada de vendes amb descomptes sota el lema «Shopping Rebaixes-Vine a passar un diumenge de rebaixes».

L'acció tindrà la participació d'una vintena d'establiments comercials de la ciutat que oferiran una mostra dels seus productes, segons ha explicat l'Ajuntament.

L'objectiu de la iniciativa, que promouen conjuntament la Seu Comercial, la Unió de Botiguers (UBSU), l'Ajuntament urgellenc i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat , és «poder donar a conèixer a veïns i visitants tota l'oferta rebaixada que poden trobar en diferents botigues i comerços de la ciutat durant aquest període de rebaixes d'hivern», segons han explicat els seus impulsors.

A la Shopping Rebaixes s'hi podran trobar productes i activitats lúdiques adreçades al públic familiar com tallers de maquillatge, scrapbooking, fang, anglès, chalkpaint (caixa de desitjos) i una ludoteca. També s'hi oferiran tastets gastronòmics.