L´Ajuntament de Puigcerdà ha volgut donar un nou impuls a la Festa del Trinxat i de la ma de l´associació professional Cuina Pirinenca ha anunciat per a la nova edició de la gala un nou menú amb tocs de gastronomia sofiticada. Així, els cuiners de la Cerdanya prepararan un nou acompanyament al trinxat, que continuarà sent l´element central de la festa, que deixa enrere els plats tradicionals com la vedella amb bolets, que durant molts anys va ser el plat fort de l´àpat.

Els principals professionals dels fogons de la Cerdanya han preparat un menú gastronòmic en què hi lluiran un ´Caneló trufat de rostit de vedella ecològica´, un ´Royal de foie amb poma de muntanya´, un ´Bacallà amb pinyons i fruita seca´ i, de postres, un ´Milfulls de nata i gerds´ oferts pels pastissers de Puigcerdà. Amb aquest rumb gastronòmic, l´Ajuntament vol repetir l´èxit de la Festa del Trinxat de l´any passat, en què es van fregar els mil comensals. El tiquet per la gala, que es farà el dia 24 de febrer, es manté en els 27,50 euros, un preu que consolida l´augment de l´any passat.