La Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell crea «El perfum de la Seu». Farà una proposta de 6 olors i, entre aquestes, clients i veïns de la ciutat podran triar quina és la fragància preferida. La iniciativa que promou la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell s'emmarca en la Setmana del Comerç que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

La creació del perfum propi de la capital de l'Alt Urgell anirà a càrrec dels mateixos comerciants, que participaran en un taller de perfum -que va començar ahir i acaba dimecres, al CETAP- per elaborar 6 perfums diferents. Després, dissabte, en un estand del carrer Major de la capital alt-urgellenca es podrà olorar les 6 propostes que n'hagin sortit i la més votada serà la que sortirà elegida.

En aquest estand, que estarà obert al públic de les deu del matí a les dues del migdia, i de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, es podrà olorar i votar la fragància que més agradi.

El perfum que obtingui més vots per part de la ciutadania esdevindrà la fragància guanyadora per ser «El perfum de la Seu».

Durant el mes d'abril, les botigues participants en la creació del perfum de la Seu tindran col·locat un distintiu que els identificarà com a actors d'aquesta nova campanya comercial.

Els clients d'aquests comerços, que facin una compra mínima de 30 euros, obtindran un val que els donarà dret a obtenir una mostra del perfum de la Seu d'Urgell. Aquesta mostra la podran recollir durant la diada de Sant Jordi, a la parada de la UBSU, instal·lada al passeig de Joan Brudieu.

Passada la diada de Sant Jordi, «El perfum de la Seu» ja es podrà adquirir a les botigues de la UBSU participants en aquesta nova iniciativa comercial.

D'altra banda, el mateix dissabte 24 de març, a la parada de la Unió de Botiguers, al carrer Major, els guanyadors dels sortejos realitzats durant la jornada celebrada el 14 de març passat, «Botigues al carrer», podran recollir el seu premi.