El tancament del balanç oficial per part de Ferrocarrils de la Generalitat dels esquiadors que aquesta Setmana Santa han visitat l'estació de la Molina confirma que el sector està a punt de tancar, si no la millor, una de les més bones dels últims anys. Els gestors de l'estació han situat en el 371% l'augment de visitants que ha registrat entre el 30 de març i el 2 d'abril respecte a les vacances de Pasqua de l'any passat.

L'estació tancarà aquest diumenge la temporada i els seus responsables quadraran les xifres. Ja han apuntat, però, que amb tota probabilitat els números els portaran a superar la xifra espectacular d'aficionats de la temporada passada, que va ser de 330.000. En aquest sentit, la directora comercial de l'estació, Marta Viver, ha remarcat que l'estació «està a punt de tancar una de les seves millors temporades, ja que és molt possible que se superi el rècord de visitants de l'any passat» gràcies a uns mesos excepcionals pel que fa a la quantitat i qualitat de neu que ha caigut a la Cerdanya.

Aquestes xifres de la Molina s'han vist acompanyades també per bones estadístiques a la resta d'estacions, fins al punt que Ferrocarrils de la Generalitat obtindrà el millor balanç de la seva històrica quant a esquiadors per Setmana Santa. Si a l'estació d'Alp hi van passar un total de 35.521 esquiadors, que van possibilitar l'augment del 371%, amb la resta de pistes que gestiona, Ferrocarrils ha acumulat 74.050 visitants. La Molina encara aquest últim cap de setmana amb el 95% de les pistes obertes i uns guixos d'entre 80 centímetres i dos metres. Masella mantindrà oberta l'estació fins al pont de l'1 de maig.