L'estació d'esquí de la Molina ha tancat aquest diumenge, una setmana després del que inicialment havia previst, la millor temporada de la seva història, amb unes xifres que, a falta del tancament definitiu del balanç, superaran els 350.000 aficionats, segons van avançar ahir des de l'estació.

La millor campanya pel que fa als forfets venuts també ho ha estat pel que fa als gruixos de neu gràcies a un hivern excepcional de temporals generosos i repetits. Aquest mateix diumenge, últim dia de campanya, l'estació acumulava encara dos metres de neu en algunes cotes a pesar de ser ja la segona setmana d'abril. Ara el balanç de la temporada tan sols quedarà pendent de les tres setmanes, fins al Primer de Maig, que mantindrà obertes les pistes la veïna Masella. L'any es tanca, a més, superant les xifres excel·lents de l'any passat, que amb més de 331.000 aficionats també va superar un rècord.

Des de l'estació de Ferrocarrils, la seva directora comercial, Marta Viver, ha assegurat que «la veritat és que estem molt contents, i els nostres visitants també». Viver ha remarcat que «ha estat un any fantàstic, i tenint en compte que ja veníem d'una gran temporada, encara ens fa estar més orgullosos». La portaveu de l'estació ha recordat que aquesta bona dinàmica s'ha produït en la temporada del seu 75è aniversari.

Els responsables de la Molina han avançat que entre els factors que han millorat aquesta temporada cal esmentar la venda dels forfets de temporada i la dels forfets en línia.