L'Ajuntament de Puigcerdà ha programat una nova oferta formativa i de lleure per als joves de la vila. Es tracta d'un taller de robòtica i tecnologia per al desenvolupament de les competències del futur. El nou taller és adreçat als alumnes de deu i onze anys de la capital cerdana.

El consistori s'ha coordinat amb els centres d'ensenyament de la vila i els Serveis Educatius de la Cerdanya per tirar endavant un projecte que beneficiarà els alumnes de cinquè de primària de les escoles Alfons I i Llums del Nord i els de segon curs d'ensenyament secundari obligatori de l'escola Vedruna i l'institut Pere Borrell. El taller se celebra des d'aquesta setmana a les instal·lacions del Campus Cerdanya, equipament d'allotjament i formació situat al costat de la zona esportiva de Puigcerdà.

El taller dura una jornada i es pot fer en horari de matí i tarda o bé en jornada intensiva de matí. La primera possibilitat, amb el dinar inclòs, té un cost de 49 euros, dels quals l'Ajuntament en paga 40. La segona opció costa 39 euros, dels quals l'Ajuntament en paga 33.