Puigcerdà ha viscut aquest any una festa de Sant Jordi renovada gràcies al fet que el tradicional itinerari per les parades ha estat més llarg i ha anat més enllà del Passeig. L'Ajuntament ha decidit estendre l´espai habitual de paradetes de llibres i roses del passeig 10 d'Abril cap a la plaça de Santa Maria, on ahir van lluir els professionals locals tant dels llibres com de les roses.

Així, a sota el campanar hi havia les tres parades dels llibreters i les tres dels tres floristes de la vila, mentre que al Passeig s´hi van posar els 26 estands d'associacions i escoles. Això va allargar les passejades dels visitants entre el Passeig i l´entorn de les places dels Herois i Santa Maria i les va fer més atractives. Al llarg del dia van passar pels dos espais les escoles del municipi així com d´altres de vingudes de la resta de la vall.

La diada de Sant Jordi a Puigcerdà es va completar amb un programa d'actes que va incloure una sessió de jocs reciclats a les quatre de la tarda, una xocolatada a les cinc i un espectacle a la plaça dels Herois a partir de les sis a càrrec dels membres de Dansart Cerdanya.

La diada es va viure a les altres poblacions de la vall amb parades a peu dels carrers i carreteres centrals i la celebració dels Jocs Florals d´Alp.