L'estació d'esquí de Masella tanca aquest pont la temporada amb uns gruixos que a pesar de les altes temperatures de les últimes setmanes permeten fer descensos de fins a 935 metres de desnivell.

L'estació, la primera a obrir i l'última a tancar al Pirineu, ofereix aquest pont del primer de maig set remuntadors oberts, que són la cinta de Pastors i Pastorets, els teleesquís de la Tosa i Rasos i els telecadires de Coma Oriola, Masella Jet i Jumbo Tosa. El camp de neu té a punt 37 pistes, de les quals tres són verdes, tretze blaves, setze vermelles i cinc negres. Els gruixos de neu van dels 40 centímetres a les cotes baixes fins als 240 centímetres a les altes, unes quantitats que en algunes temporades no s'han acumulat ni els mesos de gener i febrer, tradicionalment els més freds.

La direcció de l'estació ha aconsellat als aficionats a l'esquí aprofitar aquests dos últims dies. Cal tenir en compte que molts escolars també tenen festa perquè bona part dels centres del país fan pont avui i això pot propiciar un bon ambient d'esquí a les pistes. En aquest final de temporada Masella obre els remuntadors de les nou del matí a les tres de la tarda.