La sala d'actes de l'ajuntament de la Seu va acollir la setmana passada la sessió plenària de final de curs del Consell Municipal d'Infants, que va ser presidida per l'alcalde, Albert Batalla, i la regidora de Joventut i Infància, Sílvia Iscla. En la sessió també hi van prendre part els portaveus de Compromís x la Seu i d'ERC.

Els membres del Consell Municipal d'Infants van fer una valoració dels temes treballats durant el curs i van concloure que aquest curs l'òrgan ha estat molt actiu. Així, de les propostes que van sorgir en el primer ple del curs, se n'han prioritzat dues: la celebració d'un taller de dibuix i xapes sobre els drets dels infants en el marc del Parc de Nadal i l'organització d'una jornada lúdica i esportiva conjunta amb totes les escoles de la Seu. La trobada es va fer al Parc Olímpic i ara els nens han decidit mantenir-la.

En aquest últim ple, els infants també van debatre un paquet de propostes per a la festa major. La regidoria de Festes i Tradicions va avançar que les tindrà en compte a l'hora d'elaborar el programa festiu que s'adreça al públic infantil. El Consell Municipal d'Infants és un òrgan regulat pel mateix Ajuntament de la Seu per garantir la participació dels menors en la seva gestió.