El Cerdanya EcoResort, que engloba l'històric Hotel Muntanya de Prullans, ha obtingut el primer premi Remenja'mmm, que impulsa Rezero, Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres i el Grup GSR a escala nacional. El premi reconeix la tasca del restaurant Arç del complex hoteler per l'aprofitament del menjar i la lluita contra el malbaratament. Segons han explicat des del Cerda-nya EcoResort, algunes de les accions portades a terme per aconseguir aquest guardó han estat premiar els clients que es mengen tot el que agafen al bufet lliure entregant-los monedes d'ús intern que després es poden canviar per aportacions solidàries; fer compost per l'hort, produir la melmelada pròpia o permetre els treballadors agafar el menjar que caducarà.

Segons han explicat els responsables de l'establiment hoteler, l'objectiu del premi i del mateix hotel és aprofitar al màxim la capacitat nutritiva dels aliments i no considerar-los com un residu. En aquest sentit, també han remarcat que «el Cerdanya EcoResort, és una empresa familiar molt ben posicionada en el camp de l'ecologia i molt conscienciada amb el medi ambient, amb una política de malbaratament alimentari molt consolidat».