L'aprovació queda subjecte a determinats requeriments, com «l'alçada de les naus, que passen a ser de 9 metres en comptes dels 12 inicials», segons l'alcaldessa de Collbató, Josefina Martínez.

Els tècnics dels serveis territorials del departament han constatat que la zona industrial no afectarà els espais inclosos en el Pla d'Espais d'Interès Natural, ni en la Xarxa Natura 2000, ni a les àrees de protecció especial designades relativa a la conservació de les aus silvestres. L'alcaldessa socialista Josefina Martínez ha expressat la seva «alegria» per una resolució que significa un «nou pas endavant en aquest projecte.

Martínez ha ressaltat que el projecte seguirà ara el seu recorregut segons els plantejaments previstos, que inclouen el seu pas pel ple municipal per a la seva aprovació definitiva i el posterior desenvolupament del pla parcial. Per contra, el portaveu del principal partit de l'oposició a Collbató ha assenyalat que la resolució de Medi Ambiet «és la d'aquest departament», però que caldrà esperar la postura «del departament d'Obres Públiques», a més de destacar, en referència als requeriments demanats des de Medi Ambient, que «l'aprovació s'ha condicionat a l'aplicació d'una sèrie de limitacions que coincideixen amb les nostres reclamacions sobre l'impacte contra el medi ambient que pot provocar el parc», fet que els porta a mostrar-se «satisfets per veure com, en aquest sentit, se'ns ha donat la raó».

L'alcaldessa Josefina Martínez ha declarat que els requeriments que s'han demanat «milloren el projecte, que és el que realment importa per tal que Collbató hi surti guanyant».