«Valentino s’aferra bé a les meves corbes. Ens vam conèixer a Eivissa el 2002. L’any següent va tornar i ens vam acabar de conèixer del tot», declara Vila a la publicació, on ja havia aparegut anteriorment però mai a la portada. Completen el reportatge d’Interviú fotos captades a l’estiu a les Balears, on la parella va ser sorpresa en actitud molt afectuosa a bord del iot Titilla, propietat de Rossi. En aquest temps, les parelles oficials d’Il Dottore han estat Manuela Arcuri i Elisabeth Canalis.

Des de la llibreria Utopia de Sallent afirmen que els exemplars de la revista on apareix Vila els van arribar dilluns i que el mateix dia ja es van esgotar. «Si n’haguessim tingut 25, els hauríem venut tots», diuen. També afegeixen que «és com quan es casa un famós. Tothom pregunta. El ‘morbo’ que ha generat és increïble i ja no ens en queden».

Aquesta sallentina de 28 anys va viure al municipi fins als 15 aproximadament. Posteriorment es va traslladar a Eivissa, on va treballar de cambrera a la discoteca Space. Va ser allà on va conèixer Rossi. A Interviú diu que entre els seus projectes hi ha marxar a treballar a Dubai i comprar-se una casa a Tailàndia.