Una setmana després d´haver-se tancat a l´ajuntament i conscients que la situació ha sobrepassat els límits, els veïns van exigir de nou més recursos per abandonar el barri. Rodrigo García, president de l´associació de veïns, va tornar a lamentar que «anem de reunió en reunió» i que aquestes trobades no arribin a bon port. Per això «demanem una reunió amb els secretaris generals dels vostres partits», va exigir García als diputats presents a la sala, «i ho volem ara, abans de vacances». García va posar dimecres vinent com a data màxima perquè els diputats confirmin la trobada.

Per la seva banda, Josep Rull, diputat al Parlament per CiU, va comprometre´s a demanar-ho a Artur Mas, i va anar més enllà: «signarem una petició de compareixença al Parlament perquè vingueu i el país pugui conèixer el vostre problema». El tercer compromís adquirit per Rull va ser instar el Govern a assumir les peticions dels veïns, ja que «trobem que els vostres plantejaments són adequats».

La diputada del PSC Judit Carreras va ser molt més escèptica, i no va prometre res als veïns. «No voldria crear falses expectatives i l´únic que podem fer des del Parlament és instar el Govern a negociar. Però el Govern ja negocia». Però segons Carrera, hi ha un problema important que dificultarà la tasca del Govern en la resolució del poblema: la manca de diners. «En aquests moments som en un context difícil i vull ser realista. Serà difícil trobar una solució».

Laura Massana, diputada per ICV al Parlament i sallentina, va coincidir a assenyalar aquest «problema greu de finançament» però va ser més optimista. Creu que amb el Govern tripartit les negociacions estan avançant i que «som en un bon punt d´acord, tot i que és millorable». Massana es va comprometre a «ser portaveu del que us neguiteja».