La companyia ha instal·lat un nou centre de transformació al carrer Trueta, a la cantonada amb el carrer Santiago Rossinyol, per reforçar la xarxa elèctrica de la zona i atendre i donar resposta a l'increment de la demanda registrada. Des de la companyia han explicat que, per posar en marxa les noves unitats, ha estat necessari estendre nous trams de cable de mitja tensió.

El nou centre de transformació disposa de cabines d'estructura compacta. Es tracta d'una nova tecnologia que és més segura i robusta amb l'objectiu que pugui suportar ambients salins i humits o de molta pol·lució. A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients. A més, les cabines són de fàcil operativitat, la qual cosa permet una maniobra molt ràpida dels equips d'intervenció.

Els treballs, que formen part del pla d'inversions de la companyia a la Catalunya central, comportaran un increment de la continuïtat en el subministrament dels clients del nucli urbà de Sant Vicenç de Castellet. A més, les instal·lacions es deixen a punt per a atendre puntes de consum i futures connexions.