Segons Aymamí, si algú vol formar un nou territori anomenat Catalunya Central i capitanejar-lo 'el pitjor dels camins' és començar el procés de consolidació del territori posant traves a projectes que fa més dies en els s'hi treballa i que estan 'més avançats', com l'aeroport corporatiu Igualada-Òdena. 'Hauríem desitjat de Manresa un crit entusiasta per l'aeroport corporatiu de l'Anoia', ha precisat l'alcalde d'Igualada. Aymamí ha dit que aquest 'no és el millor dels camins'.

Segons l'alcalde d'Igualada, la idea que el Bages també vulgui optar a aconseguir l'aeroport corporatiu de Catalunya 'no abona' l'inici d'una línia de la trobada i de col·laboració entre tots dos territoris.

'Si l'Anoia som motiu d'atenció per la gent del Bages per completar un territori en el qual Manresa indiscutiblement ha de ser la capital, la lògica seria que haguessin entès que aquest és l'aeroport comú', ha explicat l'alcalde. Segons la seva opinió, no entendre-ho 'és tornar a la idea dels territoris tancats de la confrontació'.