L'estació d'esquí de Masella obrirà part de les seves instal·lacions aquest pròxim cap de setmana. Les nevades primerenques i la possibilitat de poder fer neu artificial a les cotes més elevades han permès els responsables de l'estació posar en funcionament part dels remuntadors i de les pistes, en unes dates sense precedents en els últims anys. Masella posarà en funcionament quatre remuntadors entre les zones de la Tosa i Coma Oriola, amb 14 pistes obertes al públic amb gruixos de neu que oscil·len entre els 30 i els 80 centímetres.

Els aficionats a l'esquí estan d'enhorabona. Aquells que vulguin inaugurar la temporada, i fer-ho de forma inusual a primers del mes de novembre, poden aprofitar-se de l'obertura d'una part de les instal·lacions de l'estació de Masella, a la Cerdanya. Les temporades d'esquí en els últims anys es posaven en marxa, habitualment, pel pont de la Puríssima, o uns dies abans d'aquests dies festius.

Amb les nevades primerenques d'aquest any i la possibilitat de fabricar neu artificial en les cotes més elevades de l'estació, Masella ofereix a l'esquiador 14 pistes entre la Tosa i la zona de Coma Oriola. Això vol dir, possibilitat d'esquiar a la part més alta del complex hivernal, entre els 1.900 metres i els 2.500 metres d'alçada. Per poder-ho fer, l'estació posarà en marxa quatre remuntadors en aquesta àrea. L'estació disposa de gruixos de neu pols entre els 30 i els 80 centímetres. L'estació veïna de la Molina (Cerdanya), dins el terme d'Alp, també obrirà les instal·lacions abans del pont de la Puríssima. Els seus responsables han anunciat que la previsió és obrir l'equipament el dia 29 de novembre o, potser, si és possible. el dia 22 de novembre.