Berga

S´inicien les obres d´ampliació de l´hospital comarcal Sant Bernabé

 12:51  
L´Hospital
L´Hospital ACN

L'empresa Copisa Constructora Pirenaica SA, adjudicatària de l'ampliació de l'hospital comarcal Sant Bernabé de Berga, ha començat aquest dimarts les obres. Ahir dilluns es va fer l'acta de replanteig de les obres. Les obres tindran una durada d'uns dos anys, segons ha confirmat l'alcalde de Berga, Juli Gendrau.

ACN L'Ajuntament de Berga està acabant de concretar, amb un particular, un espai d'aparcament alternatiu ja que les obres suprimiran l'actual àrea de pàrquing del centre hospitalari.

L'actual centre sanitari dóna cobertura a una població de més de 40.000 habitants. L'ampliació projectada suposa incrementar el centre en més de 5.000 metres quadrats i una inversió prevista de vuit milions d'euros. Amb les obres es millorarà la distribució de l'equipament sanitari i la circulació tant de professionals com d'usuaris.

El nou hospital suposarà la construcció d'un nou edifici que connectarà amb l'actual. L'entrada principal serà per la quarta planta, que donarà a un nou carrer que s'ha d'urbanitzar, i que anirà des de sobre la gasolinera fins a sota del restaurant La Cabana. El centre sanitari, acabades les obres, tindrà una superfície de gairebé 15.000 metres quadrats.

Fa pocs dies es va procedir a la col·locació de la primera pedra de les obres d'ampliació de l'hospital comarcal amb la presència de la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli.

Fa uns dies, l'hospital comarcal de Sant Bernabé de Berga demanava la col·laboració dels usuaris en aquest procés d'obres que generaran molèsties i maldecaps.

  Galeria de fotos

TEXTO

DESCRIPCION

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema