El propòsit d'aquest concert, que comptarà amb una quinzena d'artistes, entre ells Lluís Llach, Serrat, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Dyango, Joan Isaac, Núria Feliu, Víctor Manuel, Ana Belén, Moncho o Pegasus, és retre tribut al compositor de la popular 'Clara', que va morir diumenge passat a causa d'una malaltia. Tots ells cantaran una selecció de la carrera d'Humet com a cantautor.

Des que es va conèixer la greu malaltia que patia Humet, els col·legues de professió van engegar un acte d'homenatge a la seva carrera musical amb l'esperança que ell pogués ser-hi. Finalment, el compositor de 'Gemma' va morir abans de l'acte, però va poder veure la reacció dels seus col·legues, recordava dilluns el promotor del concert, Lluís Marrasé.

Gairebé una quinzena d'artistes de la seva generació, encapçalats per Lluís Llach i Joan Manuel Serrat, acomiadaran Humet el dia 16 amb temes que formen part de la seva trajectòria, com 'Gemma', 'Fulls', 'Que no soy yo', 'Terciopelo' o 'Clara', en un recinte que es quedarà petit, segons pronosticava Marrasé, perquè l'aforament és de 800 persones, però en aquestes dates no s'ha trobat un espai més gran.

En l'homenatge, que serà presentat per Xavier Grasset i dirigit per Lluís Marrasé, tots els artistes hi actuaran de forma desinteressada i els diners recollits de les entrades, que costen entre 20 i 30 euros, aniran destinats als seus dos fills petits.