El muntatge, una conxorxa per aconseguir el nas d'or, unirà quatre concursants, dos ballarins, el jurat més dur del món, algun espontani, actuacions d'alt risc, tensió màxima i rialles assegurades, segons anuncia el col·lectiu, una associació sense ànim de lucre que treballa als hospitals i centres sociosanitaris per millorar la qualitat de vida dels infants, joves i ancians malalts.

L'entrada per aquest espectacle, que representa un donatiu per a l'associació, és de 8 euros, per als majors de dos anys. Les entrades es poden reservar per correu electrònic a info@pallapupas.org, a través de www.atrapalo.com, o trucant per telèfon al 93 345 59 13 indicant el nom i telèfon.

També es poden comprar directament a la taquilla del teatre des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.Pels que no puguin assistir a l'espectacle, poden col·laborar amb l'associació a través d'un numero bancari que hi ha al web, www.pallapupas.org. Els fons recaptats aquest dia aniran destinats al manteniment del programa Pallassos d'Hospital i a l'obertura del programa a nous centres sociosanitaris arreu de Catalunya durant el proper 2009.