'El Film' pot adquirir-se a la llibreria en línia de narrador.es pel preu de 14,25 euros, lloc des del qual també es pot llegir el primer capítol d'aquesta novel·la que va formar part del catàleg del Instituto Cervantes del Caire.

Antonio Larrosa, al qual li encanta explicar històries, trobar bons arguments i "enganxar el lector des del principi fins al final", és un experimentat escriptor que ha col·laborat en diferents revistes literàries ('Mundo Imaginario', 'Publi 2000'), en diaris del prestigi de l'argentí 'Clarín' i de l'asteca 'El Heraldo de México'.

A més, Larrosa és àmpliament conegut a la blocosfera hispana per la seva persistent participació mitjançant comentaris en blocs, mitjans de comunicació i altres tipus de pàgines webs. Aquesta activitat ha originat que hagin sorgit grups d'internautes que donen suport a les activitats i les obres d'Antonio Larrosa i d'altres que tracten de desprestigiar-lo.

ARGUMENT

La novel·la relata la història de Carlos Ricart Escofet, jove d'una acomodada família catalana, la vida del qual ha estat, des de la més tendra infància, gravada a través de dos càmeres de cine, tractant, així, de portar a la realitat el somni del seu pare, un home obsessionat amb el món del cel·luloide.

Enfrontat amb aquestes circumstàncies, arriba un moment en què el protagonista decideix escapar-se d'aquesta situació i emprèn una fugida per escapar del "paranoide projecte del seu progenitor, per la seva pròpia seguretat i la de la seva família".

EDITORIAL 'NARRADOR.ES'

El projecte editorial narrador.es va sorgir després de l'experiència de mantenir-se durant més de dos anys a la blocosfera literària comprovant les "increïbles" potencialitats existents entre la comunitat bibliòfila virtual.

Durant aquest temps, en la revista literària de narrador.es ('www.narrador.es/blog') s'han anat publicant setmanalment relats, poesies, contes i assajos que els lectors i usuaris de la mateixa enviaven.

A partir d'aquí, va sorgir l'aposta per intentar traslladar al paper molts d'aquests escrits, proporcionant eines d'autoedició als autors mateixos o bé incorporant-los a la planxa de l'editorial 'narrador.es'.