Romero ha dit que aquestes atencions són de tipus general, obertes a tota la joventut indiferentment de la seva identitat sexual i de manera continuada, a diferència de la Tarda Jove organitzada pels Centres d'Atenció Primària (CAP), que és un cop a la setmana. L'Espai Jove de Salut del col·lectiu H2O dóna servei en diferents punts de la demarcació com són el Barri de Camp Clar (Tarragona), Reus, Vendrell, Calafell i el Consell Comarcal del Baix Penedès.

Segons ha explicat Romero, el col·lectiu H2O, que va nàixer a Reus l'any 98, compren diferents tipus d'activitats i accions socials. Així, cal destacar el centenar de tallers fets a diferents instituts de la demarcació tarragonina i xerrades en diferents centres cívics.

A banda de l'espai de salut, H2O també publica trimestralment la revista 'Colors', on es pot trobar tot tipus d'informació relacionada amb la salut sexual així com reportatges i entrevistes amb persones d'interès que tenen una orientació sexual determinada.

A més, per tal d'arribar al màxim de gent possible, el col·lectiu emet un programa de ràdio des de l'emissora local Punt 6 de Reus. 'Atreveix-te a entendre' és una tertúlia de prop d'una hora d'emissió on cada setmana els joves plantegen diferents temes relacionats amb la sexualitat perquè totes aquelles persones que vulguin participar i donar la seva opinió o plantejar els seus dubtes i inquietuds, puguin fer-ho amb 'naturalitat i seguretat'.

Altres de les tasques que el col·lectiu té dins el seu programa d'actuació són tota una sèrie d'acords i col·laboracions amb altres entitats per poder participar junts en diferents fires i actes amb la finalitat de 'potenciar la visibilitat i imatge de l'entitat'.

Entre les activitats que aquest 2008 s'han produït destaca la primera reunió a la 'Casa del Mar' de Tarragona aquest mes de novembre on diferents col·lectius amb característiques semblants a la de Tarragona de diversos punts del país van participar de la trobada. En aquesta també hi va assistir el responsable del programa LGBT de la Generalitat, Xavier Verdaguer.

A nivell institucional, cal destacar que el Programa de Prevenció i Assistència de la Sida (PPAS) del departament de Salut de la Generalitat ajuda al col·lectiu amb diferents subvencions. La primera d'elles va ser al 2007 amb prop de 6.000 euros. En aquest 2008, l'ajuda del departament ha estat de 15.000 euros.

Per al 2009, entre els diferents objectius que l'entitat s'ha plantejat hi ha seguir potenciant el seus serveis, seguir dedicant polítiques d'atenció per la prevenció del sida, augmentar la distribució de preservatius i seguir treballant amb els tallers de sexualitat i afectivitat en centres cívics, instituts i espais necessaris com poden ser zones d'oci.

Romero també ha destacat que per a l'any vinent es duran a terme diferents meses de Salut Jove en un dels espais del Consell Comarcal del Baix Camp amb la finalitat de conèixer amb detall diferents tècnics de salut del territori per establir protocols, recursos i no duplicar serveis.

Romero ha remarcat que un dels seus objectius més 'interessants de complir' per al 2009 serà recuperar la figura dels agents de salut en zones on els homes busquen sexe amb homes. Algunes d'aquestes zones de 'cruising', que és com se les coneix tècnicament, són Cala Romana, la Savinosa o la Platja Llarga de Salou, ha conclòs l'agent.