El proper divendres dia 6 de novembre a les 11 del matí, s´inaugura al Museu de la Pell d'Igualada, la primera exposició del projecte d´Oficis Singulars: La pell d´Igualada i Vic.

Una mostra d´objectes de cuir i marroquineria d´artesans de Catalunya amb l´ajuda d´un grup de dissenyadors d´Igualada i Vic.

El proper divendres dia 6 de novembre a les 11 del matí, s´inaugura al Museu de la Pell d'Igualada, la primera exposició del projecte d´Oficis Singulars: La pell d´Igualada i Vic. L´Exposició mostra una col·lecció d´objectes realitzats per artesans del cuir i la marroquineria de diferents punts de Catalunya i amb l´ajuda d´un grup de dissenyadors d´Igualada i de Vic, i d´altres llocs de Catalunya.

El projecte, és el resultat de la col·laboració de dissenyadors i artesans en uns tallers organitzats a l´Escola Municipal Gaspar Camps d´Igualada. Aquest projecte té una projecció de futur en el camp de l´innovació de la artesania de la pell que es podrà veure en la futura exposició del 21 de gener del 2010 al Museu de l´Art de la Pell de Vic.

El projecte té com a objectius: l´innovació amb nous productes, basats en nous dissenys que responguin al mercat actual; Fixar la població en el territori i establir vincles entre artesans del cuir de diferents punts de Catalunya, dissenyadors, adoberies, i especialment entre les ciutats d´Igualada i Vic; i fomentar l´activitat de l´artesanat, com a una font econòmica més, en determinades zones.