Des del dimarts, 20 d´octubre, ja hi ha a la venda els abonaments i les entrades dels espectacles de pagament. Enguany es poden adquirir per primer cop a les taquilles del Teatre Kursaal, i també les 24 hores per internet a través del web de la Fira (www.firamediterrania.cat).

S´ha introduït la modalitat de venda anticipada que permet gaudir d´un 20% de descompte en totes les localitats adquirides abans del dia 4 de novembre, és a dir, fins al dia anterior a l´inici de la dotzena edició de la Fira. Els preus de les localitats oscil•len entre els 3 i els 20 €, xifres molt populars que encara es poden abaratir més gràcies a aquesta venda anticipada.

Durant els dies de la Fira funcionaran unes altres modalitats de descomptes, també amb un 20% de bonificació. D´aquests en podran gaudir els socis del Carnet Jove, del club TR3SC, del Galliner i d´Imagina´t; així com els subscriptors dels diaris Regió 7, La Vanguardia, l´Avui i El Punt, i els menors de 25 anys i majors de 65.

Per altra banda, la Fira també ha dissenyat quatre modalitats diferents d´abonaments per poder comprar diversos paquets d´entrades a molt bon preu.

L´Abonament de dissabte, dóna opció a assistir al concert a la sala gran del Kursaal de la cantant algeriana Souad Massi, un dels caps de cartell de l´edició d´enguany, més dos espectacles a triar entre tots els de pagament, per 25 €.

L´Abonament 3 dies dóna opció a estalviar 14 € i veure l´espectacle inaugural de la Fira, a càrrec del valencià Carles Santos, l´artista convidat, amb el sextet de tenores de Jordi Molina, que tindrà lloc dijous 5 de novembre a la sala gran del Kursaal, a les 20.00 h; el concert de la sarda Elena Ledda, una de les veus femenines més imponents de la Mediterrània, que actuarà divendres 6 de novembre a les 21.00 h, també a la sala gran del Teatre Kursaal, i la representació teatral de la Cia. Nao d´Amores, que presentarà l´espectacular Cristo de los Gascones, estrena a Catalunya, al Teatre Conservatori dissabte a les 21.00h.

Per al públic familiar hi ha disponible un abonament que permet veure 3 espectacles de públic familiar, pagant-ne només 2, amb un estalvi de 5 €.

I finalment, es pot optar per l´Abonament de diumenge, per a les actuacions de la companyia liderada pel manresà Santi Arisa a les 12.00 h, a la sala gran del Kursaal, i l´Esbart Manresà i la seva proposta Centendansa, programada també a la sala gran del Kursaal, a les 10.30 h, amb un estalvi de 8 €.

Les entrades es podran comprar les 24 hores al web de la Fira i, gràcies a l´acord a què han arribat la Fundació Fira Mediterrània i l´empresa Manresana d´Equipaments Escènics, per primer cop a les taquilles del Kursaal amb els horaris habituals (els matins de dissabte, d´11.00h a 13.00h i les tardes de dimarts a diumenge, de 18.00 h a 21:00 h), i durant els dies de la Fira amb una notable ampliació de l´horari: dijous 5 de novembre, d´11.00 h a 24.00 h; divendres 6 i dissabte 7, de 10.00 h a 02.00 h, i diumenge 8, de 10.00 h a 19.00 h.

En els mateixos horaris, també es podran recollir les invitacions per a l´únic espectacle d´aquesta modalitat Afluències, d´Aljub i Krama, que tindrà lloc divendres 6 de novembre a la sala gran del Teatre Kursaal en sessions de 17.00 h i 00.00 h.