Un gran catàleg de pel·lícules en constant actualització arriba a http://regio7.elcineonline.es. Per tal que provis el producte, aquest dissabte 7 de novembre Regió7 t'ofereix la possibilitat de veure gratis una de les pel·lícules del catàleg. Aconsegueix el cupó que et regalem imprès a Regió7 aquest dissabte.

D'una manera senzilla i còmoda podràs accedir a visualitzar les pel·lícules. Si tens el cupó que es lliura aquest dissabte amb el diari en tan sols tres passos gaudiràs del cinema en alta qualitat. Primer et registres, després canvies el cupó i finalment selecciones la pel·lícula que t'interessi. El cupó té una caducitat de 48 hores, a partir de la utilització del qual disposes de 24 hores per a la visualització. Si no tens cupó, igualment podràs accedir a veure la pel.lícula que triïs registrant i escollint el títol preferit a un preu imbatible (des de 0,99 € / pel lícula).

Sense necessitat de descarregar cap programa a l'ordinador, les pel·lícules es transmeten en tecnologia streaming i de manera immediata, exactament igual que si l'estiguessis veient en DVD, sense interrupcions i sense esperes.

Durant les 24 hores que dura el lloguer de la pel·lícula, podràs veure-la tantes vegades com vulguis. També podràs avançar, rebobinar o interrompre el film quan vulguis dins del període de lloguer.

A http://regio7.elcineonline.es descobriràs una acurada selecció de títols organitzats per gèneres com a acció, comèdia, humor, thriller, bèl.lic, romàntic, infantil i, fins i tot, per a adults. Des de 0,99 € per al catàleg, 1,99 € per als semi-estrenes o 2,99 € per les estrenes, tindràs dret a visualitzar la pel.lícula que triïs les vegades que vulguis durant un període de 24 hores.

A més, també pots gaudir de la teva pel·lícula connectant teu equip al televisor a través d'un cable HDMI, S-video, VGA o els teus consoles d'última generació. Anima't i descobreix la millor experiència del cinema.