La nostra tria per aquest cap de setmana de la Fira Mediterrània és la següent:

DISSABTE 7

TUTATIS "CAVALLS DE MENORCA" ( 12:00h un itinerant: Kursaal – Passeig – St.Domenech – Plana de l'Om – St Miquel )

Els cavalls de menorca inicien animacions al carrer basades en la recreació de festes tradicionals dels Països Catalans. Cinc actors que oferiran una visió personal, una interpretació del seu esperit en el qual es manté l'essència, per tal de convertir-lo en una proposta escènica apta per a tots els púbics.

PERKIMBA ( 16.00h al Pati del Kursaal )

Percussió, improvització i ballet, és una proposta pluridisciplinària en la qual la dansa i la música s'interrelacionen en un espai escènic desbordant de vitalitat. Un espectacle per a tots els públics en el qual es fa difícil mantenir-se'n al marge i restar quiet sense deixar-se atrapar pels tentacles del ritme.

TOCA'M EL PANDERO ( 19:15h a l'Auditori Caixa Manresa )

Majorales de la nit estan disposades a pujar a l'escenari per delectar-nos amb cançons i rondalles populars. Aquest grup de quatre dones desenfadades, cantants de veu preciosa i prodigiosa, es presenten disposades a oferir-nos tot allò que han recollit de bons músics, rondallaires i dones amb salsa picant i divertida. Espectacle per a adults.

DIUMENGE 8

PUCK CINEMA CARAVANA ( 11:00h a 14:00h a la Plaça Europa )

Puck és una caravana habilitada com un cinema. El seu ventre és una sala minúscula, potser la més petita del món. Només hi caben set persones i està pensat com un espai per difondre el cinema d'animació d'autor. Cada grup d'espectadors que hi entra, i veu un sol curt. L'acomodador els rebrà, iniciarà amb ells un diàleg i els ajudarà a escollir la pel·lícula que veuran. Una iniciativa pensada per recuperar el cinema, transformat en una nova experiència.

MADUUUIXES ( 11:00h a la Sala Carlins ) Preu: 5 €

La pallassa Bleda, explica el cicle natural de la vida a través d'un espectacle creat amb l'objectiu de potenciar un món sostenible. Un cicle complex i natural que comença plantant la llavor d'una maduixa i continua cudant-la perquè neixi, creixi i ens doni el seu fruit. Destinat per a tots els públics.

ESPECTACLE DE CLOENDA ( 19:00h a la Plaça Major )

L'Aleix Tobias de Coetus aportarà música original, i l'Imma Bové de la colla de Bastoners de l'Esbart Dansaire de Sant Cugat, una coreografia nova per tal de que, quan la cercavila dels grups de ball de bastons arribi a la Plaça Major, interpretin tots plegats un ball nou i unitari al so de les percussions. La cercavila sortirà de la Plaça Sant Domènec a les 18:15h.