La banda sonora de Luna nueva comprèn artistes com The Killers, Muse i Thom Yorke, un elenc notable al qual se suma el trio català de pop-punk No Way Out, que completa el gest de complicitat de la saga Crepúsculo a Espanya després de la seva elecció per a l'estrena mundial del film. Un dels tres components de la banda és el manresà Fèlix Muñíz.

Composició enganxosa i guitarrera, Sed és l'aportació de No Way Out al repertori de Luna nueva, segona adaptació cinematogràfica de les vampíriques novel·les. "La coneixíem, però no sabíem que era un fenomen de masses", va assegurar el bateria Sergi Monroy.

Noel Campillo, cantant i guitarrista del grup, va confessar que la primera pel·lícula li va semblar "una mica fluixa", i va afegir en to de broma que "m'esperava un Underworld i al final semblava un High School Musical". Segons Campillo, però, "la segona part pinta millor". Segons va descriure Campillo, Sed és una cançó que explica "la situació d'Edward, el protagonista en aquesta segona pel·lícula. Però només si l'escoltes en clau Crepúsculo, perquè, en el fons, és una reflexió sobre la incompatibilitat entre ser el que ets i tenir el que vols", va analitzar.

Per la seva part, el baixista Félix Muñíz va afirmar que l'estil compositiu és "un dels punts forts" de No Way Out, formació que busca lletres "poc específiques" perquè "l'oient pugui fer-les seves. Expliquem sentiments d'una manera, però es pot aplicar a una cosa totalment oposada", va dir el músic manresà. Després de deu anys de carrera i quatre discos d'estudi, No Way Out, un grup que combina "la part més pop de la melodia i la tralla de la música", considera la seva presència a la banda sonora de Crepúsculo com "una ajuda" que no serviria de res "sense un bon treball de base".

En paraules de Noel Campillo, "oportunitats com aquesta de la pel·lícula estan molt bé, però s'apaga i dins d'un temps ningú se'n recordarà d'aquesta banda sonora. Si no tens res a sota, et quedes nu". No Way Out prepara ja el seu cinquè treball discogràfic, un àlbum caracteritzat per "un so més cru" i que veurà la llum "entre febrer i març del 2010".