Farell Editors fa novament de l'etnologia el seu plat fort amb cinc llibres que tracten aspectes diversos de la cultura, el folklore i el paisatge del país. L'editorial de Sant Vicenç de Castellet aposta un cop més per propostes de temàtica local que expliquen la història i la geografia del país des de diverses parts del seu territori.

Jordi Torres és l'autor d'A toc de campana, un volum que va sortir abans de Nadal, i de Bruixes a la Catalunya interior, llibre del que Farell en treu ara una edició ampliada. Ambdós llibres es presentaran el proper 22 d'abril, a les 9 del vespre, a Prats de Lluçanès.

Albert Vicens és el responsable de Vora a mar. Excursions pel litoral català més salvatge. En aquest llibre, l'autor presenta platges de gran bellesa que encara hi ha al país i que no estan maltractades per l'urbanisme. En l'àmbit geogràfic també es localitza La Castellassa de Can Torras. Història, tradició i llegenda, continuació de l'anterior llibre d'itineraris sobre aquest indret de la zona de Sant Llorenç del Munt i la serra de l'Obac que va escriure Òscar Masó. L'oferta de Farell es completa amb Osona, 50 indrets amb encant, de Joan Conill, un bon coneixedor de la comarca.