Els Pets actuaran aquest dijous a la Sala Silenci de Manresa després de sis anys de no tocar a la capital del Bages.

La darrera oportunitat que tenen els interreessats en assistir-hi per aconseguir les entrades anticipades a través de la web de Silenci, a la mateixa sala, al servei del Telentrada i a les taquilles del Teatre Kursaal.

Els Pets han anunciat que a Silenci tocaran bàsicament les noves cançons, però no s´oblidaran dels seus grans èxits. El públic també podrà gaudir amb els temes dels darrers vuit anys com ´Agost´, ´Èxit´ o ´Pau´. La gira, que va començar a finals d´abril, continuarà després del seu pas per Manresa per diferents punts de la geografia catalana fins a final d´any.

Darrera oportunitat

Aquest dimecres i demà al matí és l´última oportunitat per aconseguir les entrades anticipades a través de la pàgina web www.silencimanresa.com, a la mateixa sala entre les 9.00 h i les 15.00 h, al servei del Telentrada i a les guixetes del Teatre Kursaal. Els preu són 18 euros anticipades i 23 a la sala abans del concert.

Amb el concert dels Pets Silenci tanca la primera temporada de concerts amb grups de primer nivell. La sala ha programat amb èxit les actuacions de Melendi, Antonio Orozco, Macaco i Gossos i ja prepara les novetats de cara al proper cicle de música a partir del mes de setembre.

Aquest disc, "Fràgil", el dotzè de la seva carrera, es caracteritza per seguir la línia que els de Constantí mantenen des de fa diversos anys, d'ençà del punt d'inflexió que va suposar en la seva carrera el Bon dia. Es tracta d'un disc amb música que podríem qualificar de clàssica, però que manté en les lletres gavaldanianes l'esperit de quotidianitat, senzillesa, i detalls que ha acompanyat els seus versos darrerament.

Entre les cançons destacades del disc, la quota "marxosa" per poder animar les ràdios del país, que es diu «Per veure't a tu», i altres perles més amb un regust de segell "Motown" com «Sembla estrany», alguna pinzellada que recorda l'actual i exitosa Amy Winehouse, «Al seient del costat», i una perla, a base d'un arpegi d'acords de guitarra elèctrica i la veu de Gavaldà, com és «Draps de cuina».

Ja fa 6 anys

El temps passa de pressa, com ens recorden Els Pets en nombroses lletres dels seus discos, i ara ja fa sis anys de la darrera actuació a Manresa. Va ser al Nou Congost, en la gira de presentació del disc "Agost". Era durant la festa major de la capital del Bages. Darrerament, han actuat en altres punts de les nostres comarques, com Avià, Navàs o l'Anoia.