La temporada de teatre familiar a la capital del Bages s'obrirà dissabte amb la programació d'Imagina't, que, conjuntament amb el cicle Petit Kursaal -que es promou des d'El Galliner-, portaran fins al novembre a Manresa un total de 7 propostes artístiques. A aquest muntatge caldrà sumar La maleta de l'Agustí, de Farrés Brothers & Cia (9 d'octubre), inclòs en els actes paral·lels a l'exposició dedicada al fotoperiodista Agustí Centelles, que es pot veure a la sala de la Plana de l'Om.

Mantenint els preus de les entrades (7 euros i 5 per als socis), com ahir remarcava Carme Pintó, d'Imagina't, la programació dels propers tres mesos ha buscat diferents gèneres i, exceptuant novament La maleta de l'Agustí, per a nens i nenes a partir de 6 anys, la resta de la programació (titelles, dansa, pallassoss i música) és adreçada als espectadors més petits, a partir de 3 anys.

La temporada l'obrirà la companyia valenciana Maduixa Teatre amb Ras!, un espectacle interdisciplinari que conjuga teatre, dans, i arts plàstiques amb les noves tecnologies. El muntatge, que es va poder veure a la darrera Fira Mediterrània, arribarà dissabte a Manresa en dues sessions (17.30 h i 19 h) a la Sala Gran del Teatre Kursaal. La Baldufa (Circ Déjà Vu; Egos Petit (En Joan sense por, amb la direcció del santvicentí Joan Maria Segura); Roberto G. Alonso (Zing Zing) i La Bleda (Maduuuixes) es podran veure al teatre Conservatori.

La programació familiar es completarà amb les dues propostes incloses en el cicle Petit Kursaal. D'una banda, Ma, me, mi... Mozart, de L'Auditori, pensat per descobrir el compositor de La flauta màgica. I, Numeralia, amb Comediants i direcció de Joan Font, en un espectacle que barreja diferents llenguatges: teatre, dansa, música, màscares i projeccions.