La nova temporada d´espectacle d´Imagina´t començarà aquest proper dissabte, 25 de setembre a 2/4 de 6 de la tarda a l´escenari del teatre Kursaal, en què la companyia Maduixa Teatre hi representarà el muntatge: ´Ras!´ en doble sessió, a 2/4 de 6 i a les 7 de la tarda. Amb la representació d´aquest espectacles es donarà el tret de sortida a la programació estable de Manresa adreçada a públic infantil i familiar que s´organitza des d´Imagina´t i El Galliner (Petit Kursaal) i que aquesta temporada proposta un total de 7 muntatges.

Dins de la programació d´Imagina´t s´han programat 5 espectacles: ´Ras!´ (25 de setembre), ´En Joan sense por´ (2 d´octubre), ´Cirque déjà vu´ (23 d´octubre), ´Zing zing´ (13 de novembre) i ´Maduuuuixes´ (27 de novembre).

Pel que fa a la programació del Petit Kursaal, aquesta temporada es presenten dos espectacles. D´una banda, ´Ma, me, mi... Mozart´ (31 d´octubre), i ´Num3r@alia´ (28 de novembre), ambdós a la sala gran del Kursaal. Com a novetat, acompanyant el primer espectacle el Kursaal ofereix un Taller organitzat pel Servei Educatiu de l'Auditori de Barcelona, pensat per apropar la música a les famílies i preparar-se per escoltar l´espectacle ´Ma, me, mi... Mozart´. En aquests moments les inscripcions per a les dues sessions del taller programades per al dia 24 d´octubre, ja estan exhaurides.

Les entrades per als espectacles d´Imagina´t costen 7 euros (5 amb el carnet d´Imagina´t) i es poden comprar al teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet, i una hora abans de la representació a les taquilles del Conservatori.