El Primavera Sound ha començat a revelar el cartell de la propera edició amb l'anunci dels deu primers artistes confirmats. Entre els més destacats hi ha Ariel Pink's Haunted Graffiti, The Fiery Furnaces, Broadcast i Half Japanese. El festival recupera, a més, el recinte del Poble Espanyol i es traslladarà fins a la Muntanya de Montjuïc per celebrar allà l'obertura i la clausura de la seva onzena edició -25 i 29 de maig-. Les tres jornades centrals -26, 27 i 28 de maig- tindran lloc, com ja és habitual, al Parc del Fòrum.

La perfecció pop passada pel filtre 'lo-fi' d'Ariel Pink's Haunted Graffiti, l''indie rock' conceptual del duo de germans The Fiery Furnaces, el pop polític i tenyit de 'northern soul' de la banda de David Feck Comet Gain, el conglomerat d'electrònica, psicodèlia 60's i retrofuturisme del britànic Broadcast i l'exclusiva reunió de la banda 'indie' de culte Half Japanese estan entre el més destacat d'aquesta primera tanda de confirmacions per al Primavera Sound.

Una altra inesperada reunió és la que protagonitzen els nord-americans Papas Fritas, fora de circulació des de principis d'aquesta dècada. A ells se'ls sumen Sonny