Viuen un moment dolç, la seva música agrada, són coneguts i, fins i tot, els trien per protagonitzar espots populars. A Els amics de les Arts només els faltava completar un any d'èxits amb l'actuació en un dels escenaris més emblemàtics de la música catalana. Ho han pogut culminar aquest diumenge en el primer dels dos concerts que la banda té programats al Palau de la Música Catalana. El grup, no només va exhaurir les entrades pel primer concert, previst per aquest dilluns, sinó que va poder penjar el cartell de complet poc després de posar a la venda les localitats per aquest segon concert previ. Així, Els Amics de les Arts tanquen la gira en què han donat a conèixer 'Bed & Breakfast' aquest 2011.

Públic de totes les edats vingut d'arreu de Catalunya ha omplert aquest diumenge al vespre el Palau de la Música Catalana de Barcelona. La cita: el primer concert que Els Amics de les Arts han ofert en aquest escenari, el primer de la seva carrera i el primer dels dos que han programat dins el marc del festival BandAutors, després de desbordar expectatives i exhaurir les entrades del recital d'aquest dilluns.

Així, en un ambient festiu i amb ganes de connectar amb els artistes, des de la platea els espectadors han acollit amb passió un dels grups que més èxit ha tingut durant el darrer any. Amb 'Déjàvu', de 'Castafiore Cabaret', Els Amics de les Arts han obert el 114è concert de la gira que ha servit de presentació del seu darrer treball 'Bed & Breakfast'. La gira els ha portat durant el 2010 per pobles d'arreu de Catalunya i els Països Catalans, un recorregut que els quatre 'amics' han fet al costat de la 'bed & banda', els músics de vent, bateria i baix que completen els sons d'aquest grup, que va néixer en un pis compartit d'estudiants a Barcelona.

'Superheroi', o 'L'home que treballa fent de gos' han estat alguns dels temes que han repassat Els Amics de les Arts al Palau. Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Ferran Piqué i Dani Alegret han desplegat tot el seu espectacle musical, combinat amb llum però sobretot amb la complicitat que la banda busca amb els espectadors, explicant anècdotes i fent-los partícips de tota la seva experiència.

Els Amics de les Arts repetiran aquest dilluns el recital davant d'un altre Palau de la Música ple de gom a gom. Si aquest diumenge el cantautor de Sabadell Pol Cruells ha estat l'encarregat d'obrir el concert, demà dilluns seran els Pulpopop, un grup de Sarrià de Ter, qui precedirà l'actuació d'un dels grups que ha aconseguit vendre més de 17.000 còpies del seu últim treball discogràfic.